0411-192 99 info@elmannen.com

Elmannen i Ystad

Smarta Hem

Smarta hem med
automatisk styrning

Vi ger dig smarta hem. Vill du kunna styra och ha koll på värme, kyla, belysning, larm och övervakning med mera i ditt hem, butik eller företag? Då kan vi på Elmannen ge dig den möjligheten med hjälp av KNX, som är världens enda standard för hem- och fastighetsautomation. Att ha koll på hemmets eller företagets resursanvändning innebär att man har koll på ekonomin, men även att man är medveten och bryr sig om miljön. Det gäller att bland annat kunna använda el på rätt sätt och minimera förbrukningen så gott det går. Med hjälp av Elmannen och KNX får du kontroll och smarta hem som passar alla.

Smarta hem: Styr hemmet med din telefon

Dagens välutvecklade mobiltelefoner, surfplattor och datorer har förenklat vår vardag oerhört. Idag kan du fjärrstyra ditt hem med en vanlig telefon. Du kan ligga på en strand flera hundra mil från hemmet, men ändå ha koll på ditt värmesystem. Vi på Elmannen erbjuder dig även en rad olika tjänster inom elinstallationer, som larm och kameraövervakning. Vi arbetar med de bästa leverantörerna och nöjer oss endast när kvaliteten är på topp. Vi finns med hela vägen, från projektering till planering och till utförande, våra kunder kan lita på oss.

Koppla din anläggning med redan befintliga system
En KNX anläggning kan också kopplas samman med andra typer av styr & regleranläggningar via olika gränssnitt, exempelvis med Dali belysningsstyrning.

Hitta till oss

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Koppargatan 13
271 39, Ystad

Postadress

Box 98
271 22, Ystad

Telefon

0411-192 99

Mail

info@elmannen.com

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Kontakta oss