0411-192 99 info@elmannen.com

Elmannen i Ystad

Kamerainstallation

Övervakningssystem
och kamerainstallation

​Kamerainstallation med fördelar. Behöver du ha koll på din verksamhet och behöver du känna dig säker och trygg när du inte är på företaget? Då är kameraövervakning av verksamhetens lokaler eller företagets produktion rätt lösning för dig. Elmannen kan skräddarsy kameraövervakningssystem efter dina och företagets behov.

Kamerainstallation till parkering och lokaler

Vi utför kamerainstallation både invändigt och utvändigt, vid ingångar och utgångar samt på verksamhetens parkeringsplatser. Du kan välja att övervaka under visstid eller dygnet runt. Vi erbjuder offert vid förfrågan och vi hjälper dig att hitta den perfekta lösningen. Vi på Elmannen har varit verksamma sedan 2001 och vår verksamhet har sakta men säkert växt med tiden. Idag har företaget 8 duktiga, professionella och kompetenta medarbetare, som arbetar säkert, tryggt och rätt.

Vi är placerade i Ystad och erbjuder våra kunder, förutom kamerainstallation, även elinstallation, fastighetstjänster, larminstallation med mera.

Övervakning anpassat enligt kundbehov

För oss berättar du vad du behöver inom olika typer av installationer och vi kommer med lösningar, som vi sedan tillsammans anpassar efter dina behov. När du anlitar oss och använder dig av våra tjänster kan du få avdrag med 50 procent av hela arbetskostnaden, tack vare rotavdraget. Avdraget gäller dock inte kostnader för inköp av material.

Unkt system för övervakning av hus och hem

Vi erbjuder även system till privatkunder som planeras helt enligt kundens önskemål, där både installation och service utförs av vår verksamhet. Var säker på att ditt hus, trädgården, garaget och alla ägodelar är övervakade. Välkomnas av ett tryggt hem i samma skick som du lämnade det. Nu kan du enkelt boka in ett möte med en av våra representanter för mer information.

Hitta till oss

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Koppargatan 13
271 39, Ystad

Postadress

Box 98
271 22, Ystad

Telefon

0411-192 99

Mail

info@elmannen.com

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Kontakta oss