0411-192 99 info@elmannen.com

Elinstallation

För alla typer av elinstallation krävs kunskap och kompetens, el är inte att leka med. Vi på Elmannen hjälper dig med elinstallationer i hela Ystad kommun när du skall bygga om, bygga till eller helt enkelt bygga nytt. Ingen elinstallation är för komplicerad, för stor eller för liten för oss. Om och när du anlitar Elmannen för reparation och underhåll, kan du använda dig av ROT och göra avdrag för halva arbetskostnaden. Företaget startades 2001 och har sedan dess växt sakta men säkert i Ystad. Vi hade inte varit där vi är idag om vi inte hade brytt oss om kunden, kvaliteten och säkerheten.

Elmannen fixar er elinstallation

El och ljus är viktiga komponenter för hemmet, arbetsplatsen och andra ställen som vi individer vistas på. Vi på Elmannen hjälper till från start med projektering, planering och utförande av elinstallation. Vi bidrar även med goda råd, tips och erfarenheter genom hela processen. Vi tummar aldrig på kvaliteten och väljer alltid de bästa leverantörerna och lösningarna i såväl kvalitets- som miljöhänseende.

För mer information om vad vi kan göra för dig, ditt hem eller ditt företag i Ystad, kontakta oss idag på 0411-192 99 eller via info@elmannen.com

Kontakta oss för mer information

Installation

Ingen elinstallation är för
komplicerad

Läs mer

Industriautomation

Del- eller helhetslösningar med industriautomation

Läs mer

Smarta hem

Med Elmannen får du kontroll och smarta hem som passar alla

Läs mer

Kontakta oss

Ta kontakt med oss direkt så kan vi svara på dina frågor

Läs mer