0411-192 99 info@elmannen.com

Elmannen i Ystad

Elektriker

Elektriker i Ystad

Behöver du en lokal elektriker i Ystad?

Vi är din kompletta elektriker i Ystad. Elmannen i Ystad AB är dedikerade elektriker som är måna om att leverera högkvalitativa elektrikertjänster till både privatpersoner och företag. Elmannen i Ystad AB startades 2001 av Magnus Malmborg och har sedan dess växt sakta men säkert. Våra elektriker i Ystad är alla behöriga och certifierade, samt har en passion för elektriska lösningar. Vi är redo att hantera alla dina behov med professionell skicklighet. Elektrikerna på Elmannen i Ystad hjälper till från start till slut – från projektering, planering till utförande av elinstallation.

Elektriker i Ystad – Fokus på kvalité & säkerhet

Att utföra elinstallationer själv kan vara farligt och få konsekvenser, därför är det bättre att anställa professionella elektriker. Kvalité & säkerhet är vår hjärtefråga, och våra elektriker i Ystad väljer därför alltid de bästa leverantörerna och lösningarna i såväl kvalitets- som miljöhänseende för att ditt projekt ska bli så bra som möjligt.

Våra behöriga elektriker i Ystad ser alltid till att arbetet utförs säkert och hållbart från start till slut.

Elektriker till fastighetstjänster i Ystad

Vi erbjuder tjänster till fastigheter och förvaltningar. Detta inkluderar underhåll och service i bostäder och lägenheter samt fastighetens allmänna områden och utrymmen; bl.a källarutrymme, tvättstuga, vindsförråd, utemiljöer, innergårdar, carport och garagelokaler.

Är du i behov av en elektriker i Ystad? Kontakta oss!

Våra certifierade elektriker i Ystad levererar pålitlig och högkvalitativ elservice i Ystad. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och diskutera dina behov.

Hitta till oss

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Koppargatan 13
271 39, Ystad

Postadress

Box 98
271 22, Ystad

Telefon

0411-192 99

Mail

info@elmannen.com

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Kontakta oss